Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@13:34:08 GMT

کمبود پزشک متخصص در استان خراسان جنوبی ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۱۳۲۱۶

کمبود پزشک متخصص در استان خراسان جنوبی ادامه دارد

گروه استان‌ها- حکایت نسخه کمبود پزشک متخصص در خراسان جنوبی کم بود که بیمه شدگان تامین اجتماعی در خراسان جنوبی از نوبت‌گیری تلفنی، اینترتتی و حضوری نیز گلایه دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، بارها از کمبود پزشک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان خراسان جنوبی گزارش منتشر کردیم، دردی که مردم علاوه بر بیماریشان باید آن را تحمل کرده و بر دوش کشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکایت نسخه‌ای از کمبود پزشک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی خراسان جنوبی که درد تازه‌ای برای این مردم نیست بلکه درد آشنایی است که سال‌ها مردمان این دیار با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، حکایت غریبی که علاوه بر کمبود پزشک، نوبت‌دهی هم دردی دیگر بر دردهای مردم شده است.

با این که همیشه در جلسات مختلف مطرح می‌شود حدود نیمی از جمعیت استان تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند و به تبع این آمار در مرکز استان هم به همین شکل خواهد بود اما خدمات درمانی تامین اجتماعی محدود است طوری که شهروندان از سیستم نوبت‌دهی بیمارستان‌های تحت پوشش تامین اجتماعی در برخی از تخصص‌ها و به ویژه دندان‌پزشکی رضایت ندارند و با این که بارها گلایه‌های آنان مطرح شده اما هنوز وضعیت به همان شکل گذشته است.

کافی است سری به بیمارستان‌های تامین اجتماعی خراسان جنوبی بزنی، شلوغی راهروها و انتظار بیمارانی که  ساعت‌ها پشت در اتاق پزشکان در انتظار نوبت هستند.

یکی از شهروندان بیرجندی که از سیستم نوبت‌دهی گلایه دارد به خبرنگار ما گفت: از یک هفته پیش با توجه به مشکلی که برای دندانم پیش آمد هر روز با شماره بیمارستان شهید رحیمی بیرجند برای نوبت‌دهی در ساعت 6 صبح تماس می‌گیرم اما هنوز ساعت 6 و یک دقیقه نشده است که بوق اشغال می‌زند و تا نیم ساعت بعد وضعیت همین گونه است و بعد از آن هم که اعلام می‌کند نوبت‌ها به اتمام رسیده است.

اکبری  اظهار داشت: سال‌هاست که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستم و ماهانه حق بیمه پرداخت می‌کنم اما در این مدت حتی یک بار هم نتوانستم از خدمات دندانپزشکی آن استفاده کنم.

دیگر شهروند بیرجندی هم گفت: بیمارستان میلاد هم اگر پزشک مد نظر در بیمارستان حضور داشته باشد، فقط کشیدن و جرم‌گیری را انجام می‌دهد.

خدمات ضعیف

وی با بیان اینکه بعد از ماه‌ها معطلی در سیستم نوبت‌دهی تامین اجتماعی مجبور شده‌ام به بخش خصوصی برای پرکردن دندان مراجعه کنم از این وضعیت گلایه دارم افزود:  تامین اجتماعی هزینه زیادی برای بیمه از افراد تحت پوشش که بیشتر کارگر با درآمد پایین هستند، دریافت می‌کند اما خدمات آن به ویژه در این بخش خیلی ضعیف است.

احمدی افزود: هزینه‌های دندانپزشکی در مطب‌ها خیلی زیاد و پرداخت آن از توان یک کارگر خارج است و بیمارستان شهید رحیمی هم فقط کشیدن و پر کردن دندان را انجام می‌دهد و برای همین خدمات کم نیز نوبت‌گیری بسیار سخت است.

وی ادامه داد: بیمارستان میلاد هم که بسیار مجهز است اما خدمات چندانی برای دندانپزشکی نمی‌دهد و در مجموع به حق بیمه شده‌های تامین اجتماعی در این بخش اجحاف می‌شود و نیاز است مسئولان برای افزایش خدمات این بیمارستان چاره‌اندیشی کنند.

الهیاری دیگر شهروند هم به خبرنگار ما گفت: نمی‌توان برای دندانپزشکی در بیمارستان شهید رحیمی بیرجند نوبت گرفت، شماره گرفتن برای دیگر متخصصان هم به سختی انجام می‌شود و باید چند روز معطل شد و حتی در برخی از تخصص‌ها از جمله ارتوپد، پزشکی برای خدمات‌دهی وجود ندارد.

وی به نوبت فروشی در سیستم تامین اجتماعی اشاره کرد و افزود: شنیده می شود که برخی نوبت‌های دندان پزشکی را خرید و فروش می کنند و به همین دلیل نوبت گیری در این بخش سخت است.

1000 تقاضا در روز 

مدیر بیمارستان شهید رحیمی بیرجند در گفت‌وگو با خبرنگار ما دلیل نوبت‌دهی سخت برای متخصصان به ویژه دندانپزشکی را تقاضای بالا در این بخش بیان کرد و افزود: با توجه به افزایش هزینه‌های متخصصان به ویژه دندانپزشکی و وضعیت اقتصادی فعلی، تعداد مراجعات به این بیمارستان افزایش یافته است و شاید تقاضای روزانه برای دندانپزشکی بالای هزار نفر باشد.

یوسفی افزود: تنها کاری که توانستیم انجام دهیم این بود که تعداد دندانپزشکان بیمارستان را با توجه به ظرفیت‌ها به سه نفر برسانیم که بر اساس مجوز در مجموع روزانه این پزشکان حدود 90 بیمار را ویزیت و اقدام به پرکردن دندان حدود 15 تا 20 نفر می‌کنند.  

سیستم نوبت دهی واکسن کرونا در گناباد؛ ظرفیت تکمیل است/ درخواست مردم برای افزایش مراکز واکسیناسیونگلایه شهروندان خراسان جنوبی از نوبت دهی ام. آر.ای/ بیماران چند ماه در صف انتظار می‌مانندواکسیناسیون فرهنگیان نیاز به اختصاص مراکز بیشتر و نوبت دهی دقیق دارد

وی ادامه داد: سیستم نوبت‌دهی بیمارستان مجهز به 12 خط است و در یک دقیقه بیش از 30 نفر می‌توانند نوبت بگیرند و ممکن است نوبت‌های دندانپزشکی تا 5 دقیقه بعد از 6 صبح تمام شود.

یوسفی نوبت فروشی در سیستم نوبت‌دهی این بیمارستان را تکذیب کرد و افزود: در گذشته شاید این امکان وجود داشت اما هم اکنون با توجه به تعویض سیستم نوبت‌دهی این موضوع امکان‌پذیر نیست.

کمبود پزشک در بیرجند تا حدودی برطرف می‌شود 

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: 250 پزشک متخصص در استان داریم که می‌توان با استفاده ازظرفیت آن ها، مشکلات را تا حدودی رفع کرد.

فرزاد فیروزی افزود: توافق نامه‌ای با دانشگاه علوم پزشکی بیرجند امضاء شده است تا بتوان از پزشکان متخصص حاضر در استان استفاده کرد و مشکلات را بهبود بخشید.

وی ادامه داد: باید مذاکرات با بیمه سلامت نیز انجام شود تا بتوان اقدام کرد زیرا پرداخت دو پزشکان در مراکز دانشگاهی بر عهده بیمه سلامت است.

همراهی بیمه سلامت با تأمین اجتماعی 

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی نیز گفت: طبق صحبت‌های انجام شده با رئیس بیمارستان میلاد شهرستان بیرجند، مقرر شده است تا تعرفه یک دولتی در این بیمارستان برای عموم مردم لحاظ شود.

علی اربابی با اشاره به اینکه این امر به معنای یکسان بودن پول پرداختی مردم در مراکز تأمین اجتماعی و سایر مراکز دولتی است، افزود: امیدواریم با صحبت‌هایی که انجام خواهد شد، مشکل در باقی مراکز نیز برطرف شود.

انتهای پیام/254/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان شهید رحیمی تامین اجتماعی سیستم نوبت دهی خراسان جنوبی بیمه سلامت کمبود پزشک تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۳۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟

نمایندگان در جلسه علنی (یکشنبه ۲۸ آبان سال گذشته) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه قانون برنامه هفتم توسعه، با بند الحاقی ماده ۲۹ این لایحه با ۱۲۷ رأی موافق، ۷۸ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۴ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

به گزارش «زی‌سان»، براساس بند الحاقی ماده ۲۹ لایحه یادشده؛ به منظور کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی و تقویت توان صندوق‌ها در انجام تکالیف محوله:

۱- بیمه پردازانی که ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنها برای بازنشستگی اضافه نمی‌گردد.

۲- بیمه پردازانی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه می‌گردد.

۳- بیمه پردازانی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی سه ماه اضافه می‌گردد.

۴- بیمه پردازانی که مطابق قوانین ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی چهارماه اضافه می‌گردد.

۵- بیمه پردازانی که مطابق قوانین تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی پنج ماه اضافه می‌گردد.

تبصره ۱ – اجرای تمام یا بخشی از احکام فوق الذکر مشروط بر آن است که سن بیمه شده در زمان بازنشستگی برای مردان از ۶۲ سال و برای زنان از ۵۵ سال بیشتر نباشد.

تبصره ۲ – اصلاحات فوق در قوانین صندوق‌های بازنشستگی به استثنای صندوق‌هایی که حداقل سن بازنشستگی بیمه شدگان آنها از ارقام مذکور در تبصره (۱) بیشتر است به صورت دائمی اعمال می‌گردد.

تبصره ۳ – ایثارگران و مشمولان قوانین سخت و زیان آور مشمول قوانین خاص خود هستند.

تبصره ۴ – اشخاص موضوع این حکم با رضایت خود و موافقت دستگاه‌های ذی ربط میتوانند بدون نیاز زمان‌های مذکور در بند‌های (۲) الی (۵) تا سقف سن موضوع تبصره (۱) حسب مورد به خدمت ادامه دهند. خدمت مازاد بر اساس قوانین و مقررات مربوطه امکان پذیر است.

تبصره ۵ – چنانچه دستگاه‌ها به خدمات برخی از کارکنان نیاز نداشته باشند حسب مورد میتوانند بدون لحاظ زمان‌های مذکور با پیشنهاد بالاترین مقام دستگاه و موافقت معاون اول رئیس جمهور بر اساس قوانین مربوط نسبت به صدور احکام بازنشستگی آنان اقدام کنند.

تبصره ۶ – افرادی که تقاضای خود مایل به بازنشستگی زودتر از موعد فوق الذکر باشند، بازنشستگی آنها مطابق قوانین مربوطه و بدون رعایت بند‌های (۱) تا (۵) بلامانع است و حقوق بازنشستگی آنان مطابق احکام این سند برقرار خواهد شد.

همچنین با نظر محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، بند (خ) ماده ۲۹ لایحه برنامه هفتم توسعه مغایر با اصل ۸۵ قانون اساسی تشخیص داده شد و حذف گردید.

براساس بند (خ) حذف شده ماده ۲۹ لایحه مذکور؛ به منظور ایجاد نظام تأمین اجتماعی پایدار و تضمین حقوق بیمه شدگان جدید از ابتدای اجرای برنامه، نظام تأمین اجتماعی بیمه شدگان جدیدالورود بر اساس اصول ذیل توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان و دستگاه‌های ذیربط تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

تعیین شرط سن ۶۵ سال برای مرد و ۶۰ سال برای زن و سابقه بازنشستگی ۳۵ سال برای مرد و ۳۰ سال برای زن؛ مستخدمین موجود با رضایت کتبی خود نیز می‌توانند مشمول حکم این جزء قرار گیرند.

صدور احکام سال ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری با اعمال ضریب ۲۰ درصد افزایش

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری از صدور احکام افزایش ۲۰ درصدی سال ۱۴۰۳ بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق پس از تصویب‌نامه هیات وزیران خبر داد.

رضا فیضی نژاد افزود: در اجرای تصویب نامه شماره ۳۰۳۴ در تاریخ ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ هیات وزیران، برای یک میلیون و ۷۳۵ هزار نفر بازنشسته و موظفان تحت پوشش این صندوق، احکام حقوق با ضریب ۲۰ درصد صادر شده است.

مطابق بند الحاقی ۱ ماده (۲۹) قانون برنامه هفتم توسعه: «به منظور عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز متناسب سازی حقوق بازنشستگان با ۰درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همطراز، دولت مکلف است تا پایان سال سوم برنامه اقدام لازم را به عمل آورد.

از اجرای ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم توسعه چه خبر؟

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم اجرای بند «یک» الحاقی ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم توسعه توسط صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: لازمه اجرای متناسب سازی، به‌خصوص ماده ۲۹ قانون برنامه، «تهیه آیین نامه و تعیین ساز و کار اجرایی آن توسط سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه» و ابلاغ آن به صندوق بازنشستگی کشوری است.

معاون صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: تهیه و تدوین پیش‌نویس آیین‌نامه مربوط به اجرای متناسب‌سازی در برنامه هفتم توسعه، با محوریت سازمان اداری استخدامی و مشارکت سایر دستگاه‌های مرتبط در مرحله ویرایش نهایی است.

منبع: ایرنا

tags # بازنشستگان ، تامین اجتماعی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیات بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟/ جزئیاتی بیشتر از درگذشت متخصص بیمارستان شریعتی
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد