Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@16:56:06 GMT

سالی 343 میلیون ویزیت پزشک در کشور انجام می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۵۸۷۱۴

سالی 343 میلیون ویزیت پزشک در کشور انجام می‌شود

قائم مقام وزیر بهداشت اعلام کرد: متوسط سرانه بار مراجعه به پزشک عمومی و متخصص در سال برای هر ایرانی ۴,۱۴ صدم بار است و حدود ۳۴۳ میلیون بار ویزیت پزشک در سال انجام می شود.

به گزارش ایسنا، ایرج حریرچی در یک برنامه رادیویی با بیان اینکه ۸۰ درصد بستری و ۴۰ درصد خدمات سرپایی کشور در بخش دولتی ارائه می شود گفت:  ۷۰ تا ۸۰ درصد نوبتها در تمام بیمارستان های بالای ۱۰۰ تخته کشور، به صورت اینترنتی و تلفنی ارائه می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته زیرساخت ۱۰۰ درصد شدن اینگونه نوبت دهی نیز آماده شده اما با توجه به عدم آشنایی برخی افراد با روش نوبت دهی اینترنتی و تلفنی، عمداً ۲۰ درصد نوبت دادن را به صورت حضوری قرار دادیم.

قائم مقام وزیر بهداشت با تذکر این نکته که نوبت دهی به معنای نبود لیست انتظار نیست گفت: با توجه به کمبود تعداد پزشک در لیست انتظار با مشکلاتی مواجهیم. در حال حاضر نوبت دهی الکترونیک از سطح یک (پزشک عمومی روستا و پزشک خانواده) برای بیمارستان از طریق پرونده الکترونیک در ۲۰ استان کشور انجام می شود و زیرساخت آن برای سایر استانها نیز آماده شده است.

حریرچی سیستم ناکارآمد نوبت دهی در بخش خصوصی و دولتی را با ۳۴۳ میلیون بار ویزیت مرتبط دانست و گفت: این حجم از ویزیت، باعث منتظر ماندن بیماران در مطب ها و درمانگاه ها شده است.

قائم مقام وزیر بهداشت همچنین در رابطه با مشکلات سیستم بیمارستان ها برای ورود به شبکه گفت: مردم در صورت هر گونه اشکال در سیستم های نوبت دهی و تخلفات با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند و مورد را گزارش کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت ویزیت بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۸۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش قدس آنلاین، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • در کنکور ۱۴۰۳ اینترنت قطع نمی‌شود / داشتن هندزفری و موبایل واره تخلف است