Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت در خصوص نوبت دهی الکترونیک بیمارستان‌ها با اشاره به اینکه حدود ۸۰ درصد مراجعات بستری و ۴۰ درصد خدمات سرپایی بیماران در کشور در بخش دولتی ارائه می‌شود، گفت: سرانه بار مراجعه به پزشک عمومی و متخصص در سال برای هر ایرانی ۴ و ۱۴ صدم بار است که در سال ۳۴۳ میلیون بار ویزیت پزشک در کشور داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: در حال حاضر در تمام بیمارستان‌های دولتی بالای صد تخته کشور، ۷۰ الی ۸۰ درصد وقت‌ها به صورت تلفنی یا اینترنتی انجام می‌شود البته زیر ساخت ارائه ۱۰۰ درصدی را داریم، اما تعدادی از عزیزان هنوز آموزش کافی ندیدند و یا بعضا از شهرستان مراجعه می‌کنند که می‌خواهند همان روز ویزیت شوند.

معاون کل وزارت بهداشت تصریح کرد: گاهی برخی از عزیزان و رسانه‌ها استنباطشان این است و انتظار دارند که مردم به محض مراجعه به مرکز درمانی همان روز هم ویزیت شوند و اگر انجام نشود حمل بر ناکارآمدی سیستم می‌گذارند در حالیکه با توجه به کمبود پزشک و لیست انتظار که یکی از اهرم‌های سیاستی نظام‌های مختلف بهداشتی درمانی است، مسائل مربوط به خودش را دارد.

دکتر حریرچی بیان کرد: در حال حاضر در ۲۰ استان کشور از سطح یک از پزشک روستا و پزشک خانواده، نوبت دهی از طریق پرونده الکترونیک سلامت انجام می‌شود، اما زمان منتظر ماندن در مطب‌ها و درمانگاه‌ها گاهی بالاست که باید ساماندهی شوند.

وی در پایان گفت:  اگرمردم  اشکالی در بیمارستان‌های دولتی می‌بینند با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند و مشکل نوبت دهی، پرداخت غیر متعارف هزینه‌ها و یا ارجاع به خارج از بیمارستان برای تهیه اقلام و تجهیزات پزشکی و دیگر موارد را اطلاع دهند تا در اسرع وقت پیگیری‌های لازم صورت پذیرد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۶۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت

مرد ۶۷ ساله که در بررسی‌های به عمل آمده و به دلیل تومور وسیع کلیه چپ که چسبندگی زیادی هم به بافت‌های اطراف داشت، تحت عمل جراحی قرار گرفت.

تیم جراحی این بیمار شامل : آیت اللهی (پزشک متخصص اورولوژی)، احراری (پزشک متخصص اورولوژی)، کیانفر (پزشک متخصص بیهوشی) و پرسنل اتاق عمل بیمارستان شهید بهشتی تفت، آقایان سرخی زاده، طباطبایی و صباغچی بود.

هم اکنون حال عمومی بیمار مساعد است.

 منبع: روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی تفت

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • توسعه بهداشت ودرمان
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور