Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-27@22:44:53 GMT

ساماندهی نوبت‌دهی در کلینک‌های ویژه وزارت بهداشت

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۶۱۰۹۹

به گزارش خبرنگار ایلنا، قاسم جان بابایی، معاون درمان وزیر بهداشت امروز در نشست خبری بیان داشت: لازمه اجرای نظام ارجاع وجود زیرساخت الکترونیک و دسترسی مردم به سطح یک ارائه خدمات است. یکی از اعتراضات مردم این است که در سطح یک فقط در نوبت صبح پزشک حضور دارد و بعد از ظهرها پزشکان فعالیت نمی‌کنند بنابراین تا زمانی که دسترسی را کامل و زیرساخت‌ها را الکترونیکی نکنیم ارجاع شکل نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: باید بدانیم که هدف از نظام ارجاع سخت کردن کار مردم نیست، بلکه تسهیل آن است بر این اساس یکی از کارهای مهمی که در کلینک‌های ویژه انجام خواهد شد، ساماندهی نوبت‌دهی به مردم است.

وی در ادامه گفت: خوشبختانه نظام ارجاع در گلستان، گیلان و زنجان آغاز شده است و در استان‌های دیگر هم به صورت محدود وجود دارد امیدواریم تا پایان سال سایر استان‌ها را هم به این کار اضافه کنیم. باید توجه کرد که بحث نظام ارجاع و پزشک خانواده پروژه‌ای بلندمدت است.

جان بابایی تصریح کرد: برای نظام ارجاع مهمترین موضوع زیرساخت است و باید اطلاعات بیمار به صورت الکترونیک رد و بدل شود.

او افزود: نظام ارجاع یک نظام ارائه خدمت است و هر چه سطح خدمت بالاتر برود هزینه‌های سلامت بیشتر می‌شود. قطعا یکی از مهمترین عوامل نگه‌دارنده هزینه‌های نظام سلامت پزشک خانواده و نظام ارجاع است.

معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اینکه گاهی افراد برای یک سرماخوردگی ساده به متخصص یا فوق تخصص مراجعه می‌کنند، گفت: این موضوع ممکن است منجر به محروم شدن بیماران مبتلا به بیماران جدی ‌تر از مراجعه به پزشک متخصص شود و بیماران جدی‌تر از درمان محروم شوند.

معاون درمان وزیر بهداشت در رابطه با وضعیت برخی بیمارستان‌ها که ایمن نیستند و حتی در چند مورد بیمارستان‌های نوساز در زلزله تخریب شده‌اند، گفت: وزارت بهداشت بمیارستان‌ها را نمی‌سازد و فقط درباره بخش‌ها و نحوه چیدمان تخت‌های بیمارستان نظر می‌دهد.

او افزود: پیمانکاری بیمارستان زیر نظر مجری است و مجری هم وزارت راه و شهرسازی است. ما فقط می‌توانیم درباره بخش‌ها نظر بدهیم البته اعلام کره‌ایم که وزارت بهداشت آمادگی دارد بیمارستان‌ها را زیر نظر خود ساخته و نقش کارفرما را داشته باشد.

ادامه دارد...

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیمارستان درمان معاون وزارت بهداشت وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۶۱۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورات رئیس جمهور برای رفع مشکلات مردم جنوب غرب تهران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ حجت الاسلام والمسلمین رئیسی بعد از ظهر امروز در راستای سفر‌های استانی و در اولین برنامه از سلسله بازدید‌ها از محلات تهران و پیگیری مشکلات مردم، پس از بازدید از بخش‌هایی از مناطق ۱۷ و ۱۸ در جنوب غرب پایتخت، در جلسه پیگیری موضوعات ویژه این دو منطقه در مسجد ابوذر، واقع در محله فلاح حضور یافت و پس از شنیدن گزارش مسائل و مشکلات اولویت‌دار مردم این مناطق، دستوراتی جهت تسریع در رفع این مشکلات صادر کرد. در این جلسه که معاون اجرایی رئیس جمهور، وزاری بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، استاندار، شهردار و رئیس شورای شهر تهران نیز حضور داشتند، ابتدا موضوع کمبود فضا‌های بهداشتی و درمانی و همچنین توسعه و تجهیز چهار بیمارستان موجود در این مناطق مورد بحث و بررسی قرار گرفت. آقای رئیسی پس از شنیدن گزارشات معاون اجرایی رئیس‌جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار تهران، مقرر کرد موضوع تامین مالی فاز ۱ طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد در اسرع وقت از سوی وزارت بهداشت تامین و این بیمارستان تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد. همچنین جهت تامین زمین مورد نیاز برای توسعه بیمارستان ضیائیان مقرر شد شهردار تهران طی جلسه‌ای با وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، موضوع استفاده از زمین‌های متعلق به این وزارتخانه را بررسی و پس از احصا راهکار، نتیجه را جهت تصویب به دولت ارائه کنند. همچنین با دستور رئیس جمهور در این جلسه مقرر شد مشکل تجهیز بیمارستان‌های این دو منطقه با همکاری وزارت بهداشت و بهره‌گیری از ظرفیت خیرین این حوزه در اسرع وقت مرتفع شود. مشکل کمبود سرانه آموزشی در مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران از دیگر موضوعات ویژه و اولویت‌دار این مناطق بود که در این جلسه در حضور رئیس جمهور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت با دستور رئیس جمهور و ناظر به نیاز مبرم مردم این مناطق به فضا‌های آموزشی مقرر شد در مرحله اول در هر منطقه ۳ الی ۵ مدرسه به فوریت احداث شود. همچنین بنا به تاکید رئیس جمهور و در راستای ایجاد نشاط اجتماعی بیشتر، به ویژه در میان نسل جوان مقرر شد در هر یک از این مناطق دو مجموعه ورزشی احداث شود. آقای رئیسی از وزیر آموزش و پرورش نیز خواست به منظور اجرای عدالت آموزشی برای کاهش هر چه بیشتر مدارس دو شیفته در این مناطق در اسرع وقت برنامه‌ریزی و اقدام کند. سومین موضوع ویژه و اولویت‌دار مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران نیز موضوع بافت فرسوده در این مناطق بود که رئیس جمهور پس از شنیدن گزارش معاون اجرایی، وزیر راه و شهرسازی، شهردار و استاندار تهران، با تاکید بر اهمیت نقش مشارکت مردمی در حل این مشکل، از مسئولان مربوطه خواست با بررسی راهکار‌های قانونی، بسته تشویقی شامل مجموعه‌ای از مشوق‌ها و تسهیلات حمایتی دولت برای بازسازی بافت فرسوده توسط مردم را تهیه و تدوین و در این مناطق به شکل عمومی اطلاع‌رسانی کنند.

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • توسعه بهداشت ودرمان
  • سردار رادان: دشمن می خواهد از خاکریز عفاف و حجاب بگذردY اگر موفق شود دیگر چیزی برای ما نخواهد ماند/ 32 سازمانی که در این نظام مسئول بودند برای ساماندهی حجاب و عفاف نه تنها کار خودشان را نمی کنند بلکه شبهه و شک و تردید در دل مردم نیز می اندازند
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • دستورات رئیس جمهور برای رفع مشکلات مردم جنوب غرب تهران
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا